Skip to Content Skip to Search Go to Top Navigation Go to Side Menu


Persoonlijk


Thursday, January 22, 2009

Inspiratie halen uit iemand anders’ leefomgeving. Zoeken naar de punten die jij interessant vind en vanuit die inspiratie twee milieus samen laten komen. Een plek waar zowel jij als de ander zicht thuis voelt. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke ruimte binnen een groot huis en met die gedachte moesten er nieuwe omgevingen gecreëerd worden.
Bij architectuur projecten gaat het voordat je begint eigenlijk altijd om een onderzoek. Over wat voor een plek je wil ontwerpen. Is het een plek in de openbare ruimte speciaal voor jongeren of ga je iets maken voor alleen staande vrouwen.

One Response to “Persoonlijk”


  1. admin Says:

    de laatste zin is erg zwak. Het zegt zo weinig over het onderzoek. Hier wordt het pas echt interessant. Wat onderzoek je eigelijk. Blijf je alleen bij jezelf/de doelgroep? of gaat het juist over de interactie/uitwisseling met de ander. Hoe ziet die uitwisseling eruit. Hoe ontwerp je ruimte voor dat dynamische proces?

Leave a Reply


You must be logged in to post a comment.


Log in
subscribe