Skip to Content Skip to Search Go to Top Navigation Go to Side Menu


Zoektocht


Thursday, March 19, 2009

Drie jaar geleden liep ik langs een winkel waar een televisie in de etalage stond, ik zocht naar het prijs kaartje; niet te koop stond erop. Laatst liep ik over een tweedehands markt daar was hij mijn televisie; geen geld bij me. Nu keek ik in de bibliotheek van school wie de gene was die het had ontwerpen, het was een raadsel. Iedereen die ik het vroeg wist wel een letter van zijn naam maar ik kwam er als nog niet achter als ik al de letters achter elkaar plaatste.
Maar gister kwam ik er na lang zoeken achter. Je hoeft dus niet meer op de Design afdeling te kijken van onze bibliotheek. Ook al ben ik nu zelf wel nieuwsgierig of hij er toch bij staat.

mijn zoektocht

mijn zoektocht

my search

Leave a Reply


You must be logged in to post a comment.


Log in
subscribe