Skip to Content Skip to Search Go to Top Navigation Go to Side Menu


Communicatie


Wednesday, April 1, 2009

Mijn zoektocht mislukte De link tussen beide teksten, die eerst niet helemaal duidelijk was, heb ik wel gevonden. Omdat we in een tekst elkaar altijd iets duidelijk proberen te maken was mijn laatste boek het meest heldere boek dat ik in de kast zag staan. Het boek bevat allemaal verschillen ’dingen’, dat is  bovendien ook de titel van het boek: Dingen. In dit boek zie je bijvoorbeeld een ontwerp van een beker. Eronder staat in zes verschillende talen de betekenis van de afbeelding plus de manier waarop je het woord uitspreekt. Toen ik dit boek ontdekte, kreeg de zoektocht naar mijn televisie opeens heel ander perspectief. Ook andere mensen zijn geobsedeerd door objecten, door beeld. Dus dat andere perspectief is de fascinatie voor vele mogelijkheden van communicatie.

cat.no. 772.9-cat-50

keyword: beeld

One Response to “Communicatie”


  1. Marie Knudsen Says:

    De er da fabelagtige sammen de billeder.

Leave a Reply


You must be logged in to post a comment.


Log in
subscribe