Skip to Content Skip to Search Go to Top Navigation Go to Side Menu


Fascinatie


Thursday, March 26, 2009


Hij staat er niet bij, wel zijn er heel veel boeken over Japans Design. Ik keek in alle boeken. In alle verschillende boeken stonden goeie overzichten van wat er allemaal uit Japan komt. Het begon meestal bij traditionele Japanse kunst wat langzaam overloopt in design. Het is een overgang van mensen die eerst voor zichzelf iets maakte wat later veranderd in mensen die allemaal onder één naam product maken. In het boek Japans Design zie je deze overgang heel goed weergegeven. Het is super om te zien hoe veel er wel niet in Japan wordt geproduceerd. Japan is zover weg en we hebben hier zoveel uit dat land en dat is wat mij fascineert.

cat.no. 772.5-spa-1

keyword: beeld

One Response to “Fascinatie”


  1. HenkG Says:

    Je originele search had wat spannends door dat uiterst beperkende doel (die specifieke tv). Het begint nu toch een probleem te worden dat je niet inplaats van heel gericht en verdiepend, juist heel oppervlakkig wordt. Je keyword uit de eerste posting raakt zodoende verloren. Hoe moet dat nu verder (er moet een verbindende tag in beide postings zitten). Het beeld is een vraagteken?

Leave a Reply


You must be logged in to post a comment.


Log in
subscribe