Skip to Content Skip to Search Go to Top Navigation Go to Side Menu


The problem of finding an interesting subject


Monday, October 22, 2012

[publication of graduation essay by Lilian Stolk 2012]

 

 
“Zoek het dichtbij jezelf”, was de tip die mijn scriptie begeleider mij gaf. Ik zag mij zitten, op het puntje van mijn bureau stoel en mijn neus in mijn computerscherm. Maar wat mij zo fascineerde, wist ik niet. Na lang nadenken over een goede onderzoeksvraag, besloot ik de zoektocht zelf als onderwerp te nemen. Ik herhaalde de vier stappen die ik tot nu toe had genomen, zoals een museumbezoek of het analyseren van mijn eigen werk. Ik werkte samen met grafisch ontwerper Aude Debout, die de vier stappen fantastisch heeft vormgegeven.
 

 
Download thesis: Mijn zoektocht naar een onderzoeksvraag [dutch language]

[image from essay by Lilian Stolk][www.lilianstolk.com / www.ikhouvanvieren.nl]

 

Leave a Reply


You must be logged in to post a comment.


Log in
subscribe